Diensten

Robert Poleij Schilderwerken is u graag van dienst bij:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
    Is uw woning toe aan een professionele schilderbeurt?
    Een nieuwe verflaag doet wonderen in uw interieur. Vandaar dat Robert Poleij Schilderwerken veel zorg besteedt aan het binnenschilderwerk aan de wanden, ramen, kozijnen en deuren in de woon- of werkruimten. Schilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing, maar bovenal als bescherming van het hout of andere ondergronden. De meeste schade aan hout ontstaat vaak door verwaarlozing van het schilderwerk. Als men wacht tot de verf begint af te bladderen of te verouderen is het eigenlijk al te laat.

 

  • Behangen
    Zoekt u mensen die uw behang kunnen plakken, van glasvlies tot en met engels behang en van retro tot de allernieuwste, hippe trends zijn vrijwel allemaal leverbaar.
    Behangen is ook een belangrijke vorm van afwerking binnenshuis. Een mooi behang kan in korte tijd de complete sfeer van uw woonruimte of kantoor omtoveren. Doordat behang verkrijgbaar is in een zeer verschillende dessins is het eenvoudig om uw persoonlijke omgeving te creëren.

 

Wanneer u een vraag heeft of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvende offerte kunt u eenvoudig het contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt mij natuurlijk ook bellen op nummer 06-27023180 of een e-mail sturen naar info@rp-schilderwerken.nl.